
Kompatibilní verze
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortini di patate
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di patate pelate e a fette (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di latte intero
- 20 g di burro + q.b.
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Uova poché
- 6 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 341.5 kcal / 1429 kJ
- Protein
- 17.3 g
- Tuk
- 22.7 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Sodík
- 1309 mg
Alternativní recepty
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Barchette feta e bietole
2hod.
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1hod.
Salmone e broccoli con besciamella al formaggio
15min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16hod. 30min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40min
Mondeghili
40min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1hod.
Bignè salati con mousse di salmone
25hod. 30min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Avocado toast con uovo poché
25min