
Kompatibilní verze
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortini di patate
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di patate pelate e a fette (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di latte intero
- 20 g di burro + q.b.
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Uova poché
- 6 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 341.5 kcal / 1429 kJ
- Protein
- 17.3 g
- Tuk
- 22.7 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Sodík
- 1309 mg
Alternativní recepty
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14hod. 30min
Sale alle erbe e limone
1hod.
Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
2hod. 30min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1hod. 10min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Chips di merluzzo alla birra
1hod. 5min
Insalata piccante di gamberi
30min
Riso e maiale alle cinque spezie cinesi
50min
Nasello in salsa all'arancia
2hod. 30min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2hod. 40min
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
50min
Cuori di omelette tonno e formaggio
40min