Kompatibilní verze
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortini di patate
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di latte intero
- 20 g di burro + q.b.
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Uova poché
- 6 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1429 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1309 mg
Alternativní recepty
Riso in cagnone
45 Min
Salsa gravy (TM6)
20 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1 Std. 30 Min
Frittelle di patate dolci con yogurt greco e salmone affumicato (TM6)
Žádné hodnocení
Mammoli su fonduta di formaggio
1 Std. 30 Min
Zabaione con crumble di frutta secca
1 Std.
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Tinga de pollo
35 Min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 Min
Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate
2 Std.
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1 Std.