Kompatibilní verze
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortini di patate
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di latte intero
- 20 g di burro + q.b.
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Uova poché
- 6 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1429 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1309 mg
Alternativní recepty
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45min
Granita al Rum
10 min
Bruco tramezzino
30min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30min
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Zuppetta di gamberi
1h
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Gamberi e calamari speziati
20 min
Polenta bianca e salsiccia
1h 30min
Sautè di cozze e vongole
40min