Kompatibilní verze
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortini di patate
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di latte intero
- 20 g di burro + q.b.
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Uova poché
- 6 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1429 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1309 mg
Alternativní recepty
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Croque Madame
3sa 30 dk
Burger di gamberi
30 Min
Mondeghili
40min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15min
Rösti svizzero
9h
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40min
Cotolette di spinaci
1h
Monte Cristo sandwich
4 godz. 30 min
Bortellina
30 Min
Fregola con le arselle
45 Min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min