Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei finocchi a vapore
- 4 finocchi
- 250 g di acqua
Besciamella al curry (vegan)
- 50 g di farina
-
30
g di olio di cocco
nebo 30 g di olio di riso - 700 g di bevanda a base di cocco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino raso di curry in polvere
Terminare la preparazione
- 40 g di mandorle a lamelle
- foglioline di prezzemolo q.b.
- 1 lime, la scorza tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 178 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Broccoli stufati
40min
Finocchi alla valdostana
40min
Carciofi stufati
30min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min