Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei finocchi a vapore
- 4 finocchi
- 250 g di acqua
Besciamella al curry (vegan)
- 50 g di farina
-
30
g di olio di cocco
nebo 30 g di olio di riso - 700 g di bevanda a base di cocco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino raso di curry in polvere
Terminare la preparazione
- 40 g di mandorle a lamelle
- foglioline di prezzemolo q.b.
- 1 lime, la scorza tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 178 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Zucchine alla menta
30 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min