Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)

Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)

3.7 23 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
6 porzioni

Suroviny

Cottura dei finocchi a vapore
  • finocchi
    4
  • di acqua
    250 g
Besciamella al curry (vegan)
  • di farina
    50 g
  • di olio di cocco
    30 g
    30 g di olio di riso
  • di bevanda a base di cocco
    700 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino raso
Terminare la preparazione
  • di mandorle a lamelle
    40 g
  • foglioline di prezzemolo q.b.
  • lime la scorza tritata
    1

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 205 kcal / 858 kJ
Protein 4.8 g
Tuk 16.7 g
Sacharidy 9.3 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 178 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...