
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura dei finocchi a vapore
- 4 finocchi
- 250 g di acqua
Besciamella al curry (vegan)
- 50 g di farina
-
30
g di olio di cocco
nebo 30 g di olio di riso - 700 g di bevanda a base di cocco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino raso di curry in polvere
Terminare la preparazione
- 40 g di mandorle a lamelle
- foglioline di prezzemolo q.b.
- 1 lime la scorza tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 205 kcal / 858 kJ
- Protein
- 4.8 g
- Tuk
- 16.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 178 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di cavolo rosso e cocco
20min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4hod. 30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Zucchine alla menta
30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1hod. 5min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1hod. 30min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2hod. 30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1hod. 25min
Finocchi alla valdostana
40min