Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
Ragù
- 200 g di verdure miste a pezzi (es. sedano, carota, cipolla)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne trita mista, spezzettata
- 80 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l), sbriciolato - 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di origano secco (volitelně)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Composto di panna e uova
-
250
g di latte
nebo 250 g di panna fresca liquida - 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 10 - 14 fette di pane raffermo, a fette (circa 2 cm di spessore) (vedi Suggerimento)
- 30 g di burro, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3836.2 kJ / 916.9 kcal
- Protein
- 74.4 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 55.1 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1122.9 mg
Alternativní recepty
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1u. 40min
Filetto di manzo con peperonata
40 min
Pesto di peperoni Padrón
4 godz. 15 min
Insalata di cavolfiori e patate
30 min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Polpette di pane di mais
1h 10 min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8 godz. 25 min
Quiche alle cipolle
1h 30min
Pappardelle alla papalina
30 min
Fileja tropeani
2h
Tortelli di patate parmensi
1h 30min