Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale a pezzetti
- 100 g di funghi porcini freschi a fettine
- 1 galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
- 20 g di burro fuso
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2555 kJ / 610.8 kcal
- Protein
- 57.5 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1099.8 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1 godz. 30 min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Insalata di polpo e patate
2h
Cous cous di mare freddo
1 godz. 30 min
Menù: Branzino al cartoccio; indivia con crema al formaggio; crema di mele con crumble (Bimby Friend)
1h 10 min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1u.
Bollito misto alla milanese
5 godz.
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Tronchetto di Natale "Foresta Nera"
1 godz. 30 min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 min
Paella veloce
40min