Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 55.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 71.2 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Cupolette al limone
9h
Chiacchiere
1h 35 min
Bavarese al frutto della passione
3h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 Std.
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Struffoli
1h
Cheesecake al limone e lime
5h
Fiocchi di neve
5h
Pastiera napoletana
15h
Graffe di Carnevale
4h
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min