Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 55.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 71.2 mg
Alternativní recepty
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Bignè craquelin
2 Std.
Struffoli
1h
Pane rustico ripieno
29 Std.
Struffoli
1h
Babà napoletano
2h 45min
Pastiera
15 godz.
Torta Babà napoletana
8h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min