Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 55.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 71.2 mg
Alternativní recepty
Struffoli di Natale (TM6)
1j
Struffoli
1j
Cupolette al limone
9h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Parigina TM6
5h 30min
Graffe di Carnevale
4 Std.
Sfogliatelle frolle
2j 30 menit
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1j 20 menit
Krapfen con crema pasticcera
4h 20 min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min
Fiocchi di neve
5h
Pizzette fritte
1h 55min