Rejer med ærter og pasta

Rejer med ærter og pasta

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portioner

Suroviny

  • ekstra jomfruolivenolie
    50 g
  • rejer, friske, pillede store
    200 g
  • salt
    1 teske
  • skalotteløg (ca. 30 g), halve
    1
  • grønne ærter, friske eller fra frost, (se tip)
    250 g
  • vand
    700 g
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • pasta (f.eks. farfalle, penne, fusilli...)
    320 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 464 mg
Protein 24 g
Kalorie 2088 kJ / 499 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 7.6 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše