
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g ekstra jomfruolivenolie
- 200 g rejer, friske, pillede store
- 1 teske salt
- 1 skalotteløg (ca. 30 g), halve
- 250 g grønne ærter, friske eller fra frost, (se tip)
- 700 g vand
- 2 knivspids sort peber, stødt
- 320 g pasta (f.eks. farfalle, penne, fusilli...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 499 kcal / 2088 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 65 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 464 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisketacos
45min
Muslinger i krydret tomatsauce
45min
Stegte nudler med rejer
Ninguna valoración
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Ninguna valoración
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna valoración
Havbras med krydderolie
Ninguna valoración
Burger af havtaske og laks
Ninguna valoración
Laks med aromaer ved 50°C
Ninguna valoración