Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lonchas
- 100 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de mantequilla
- 250 g de patata chascada
- 300 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
- 400 g de leche
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 85 g de guisantes fritos con wasabi
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 232 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 155.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 min
Vichyssoise
2u. 20min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1 Std.
Crema de chirivía y manzana
30 min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min