
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lonchas
- 100 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de mantequilla
- 250 g de patata chascada
- 300 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
- 400 g de leche
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 85 g de guisantes fritos con wasabi
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 55 kcal / 232 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Tuk
- 2.7 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 155.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de manzana y puerro
2hod. 40min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Vichyssoise
2hod. 20min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3hod. 15min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de guisantes
30min
Crema de calabaza y langostinos
45min