![Vichyssoise de guisantes con chispa Vichyssoise de guisantes con chispa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b9c5c40e426dbd0677c1d6da31818986/Derivates/5be7780de9a2dc16cd9b452f5532012d9abbc280.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lonchas
- 100 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de mantequilla
- 250 g de patata chascada
- 300 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
- 400 g de leche
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 85 g de guisantes fritos con wasabi
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 232 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 155.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1 godz.
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 godz. 10 min
Cheese roll tree
1h 15min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 Std. 30 Min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min