Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lonchas
- 100 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de mantequilla
- 250 g de patata chascada
- 300 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
- 400 g de leche
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 85 g de guisantes fritos con wasabi
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 232 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 155.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de guisantes
30min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema San Germán
40min
Crema parmentier de setas shiitake
35 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Choux de trucha ahumada
1h 20 min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de gambones
45min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 min