Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de miga de pan blanco del día anterior
- 400 g de agua
- 100 g de almendras crudas sin piel (ver sugerencia)
- 300 g de cerezas deshuesadas (reserve 6 cerezas para decorar)
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva virgen extra y un poco más para servir
- 100 g de cubitos de hielo
- 30 g de vinagre de jerez
- ½ cucharadita cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1116 kJ / 267 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 306.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 min
Gazpacho de mango
15 min
Melón con jamón en tempura con gazpacho de melón
30 min
Gazpacho de frambuesas
10min
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10min
Gazpacho de melón
15 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min
Gazpacho de manzana verde
10min