Zařízení & příslušenství
Barley and Vegetable Egg Cocotte
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Eggs
-
unsalted butter for greasing
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
asparagus tips and stalks separated, stalks cut in pieces200 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
mustard15 g
-
white wine50 g
-
soy creamwhipping cream100 g
Barley
-
lime finely grated zest and juice1
-
olive oil90 g
-
fresh basil leaves10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
raisins20 g
-
cherry tomatoes halved80 g
-
green peas (fresh or frozen)50 g
-
shallots quartered80 g
-
red onions sliced150 g
-
fennel bulb sliced100 g
-
water750 g
-
pearl barley250 g
-
medium eggs6
-
ground black pepper6 pinches
-
fresh chives chopped, for serving10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
604 mg
Protein
14 g
Kalorie
2123 kJ /
508 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Go Green, Feel Good
71 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Crispy Korean Tofu
1hod. 20min.
Korean Ramen with Tofu
50min.
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1hod. 45min.
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min.
Chickpea Stew with Vegetables
50min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min.
Iranian Vegetable Stew
1hod. 30min.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min.
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.