Barley and Vegetable Egg Cocotte
TM6 TM5 TM31

Barley and Vegetable Egg Cocotte

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

Eggs

  • unsalted butter, for greasing
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 200 g asparagus, tips and stalks separated, stalks cut in pieces
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 15 g mustard
  • 50 g white wine
  • 100 g whipping cream
    nebo soy cream

Barley

  • 1 lime, finely grated zest and juice
  • 90 g olive oil
  • 10 g fresh basil leaves
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 20 g raisins
  • 80 g cherry tomatoes, halved
  • 50 g green peas (fresh or frozen)
  • 80 g shallots, quartered
  • 150 g red onions, sliced
  • 100 g fennel bulb, sliced
  • 750 g water
  • 250 g pearl barley
  • 6 medium eggs
  • 6 pinches ground black pepper
  • 10 g fresh chives, chopped, for serving

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2123 kJ / 508 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
44 g
Tuk
32 g
Nasycený tuk
9.2 g
Vláknina
11 g
Sodík
604 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty