Zařízení & příslušenství
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
Příprava 55min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
Couscous and Mixed Vegetables
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves2
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots peeled, cut in slices (5 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (7-10 mm)200 g
-
red pepper cut in bite-size pieces150 g
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)150 g
-
frozen peas100 g
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
-
caster sugar100 g
-
egg whites4
-
cream cheese250 g
-
chocolate flakes50 g
-
olive oil1 Tbsp
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)50 g
-
fresh parsley (volitelně) leaves only, chopped, to garnish2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1155 mg
Protein
26 g
Kalorie
3300 kJ /
788 kcal
Tuk
42 g
Vláknina
13.3 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix Friend
32 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min.
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Mushroom Risotto
30min.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min.
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3hod.
Green Mole Chicken
1hod.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1hod. 5min.
Portuguese Leeks
45min.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1hod. 15min.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.