
Kompatibilní verze
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sweet Potatoes
- 4 sweet potatoes (approx. 230 g each)
- 20 g olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
Banana Sriracha Mayo
- 250 g sunflower oil
- 1 banana cut in pieces
- 30 g sriracha sauce
- 1 medium egg (see tip)
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
Coleslaw
- 150 g carrots cut in pieces
- 50 g onions quartered
- 250 g cabbage leaves cut in pieces
- 5 g cider vinegar
- 2 - 3 pinches fine sea salt to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
Lentil Sauce
- 100 g onions quartered
- 3 garlic cloves
-
½ - 1
fresh jalapeño chilli deseeded and cut in pieces
nebo ½ - 1 pickled jalapeño chilli deseeded and cut in pieces - 20 g vegetable oil
- 300 g lentils
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground cumin
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- fresh coriander for serving
- 1 lime cut in wedges, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1123 kcal / 4698 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 75 g
- Sacharidy
- 96 g
- Vláknina
- 17 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Sodík
- 1155 mg
Alternativní recepty
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12hod. 20min
Crispy Korean Tofu
1hod. 20min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min