
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions thinly sliced (2-3 mm) (volitelně)
- 1 Tbsp sesame seeds for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 467 kcal / 1954 kJ
- Protein
- 19.5 g
- Tuk
- 12.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 1291 mg
Alternativní recepty
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1hod. 45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2hod.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2hod. 5min
Vegan Lentil Lasagne
2hod. 20min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min