Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (volitelně)
- 1 Tbsp sesame seeds, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1291 mg
Alternativní recepty
Coconut Dhal
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Seitan Chilli
25 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min