Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (volitelně)
- 1 Tbsp sesame seeds, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1291 mg
Alternativní recepty
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegan Mushroom Bowls
1 Std. 20 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min