Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di salsa di soia
- 20 g di miele
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di riso
- ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
- ½ peperoncino piccante fresco
-
35
g di sake
nebo 35 g di acqua - 2 sovracosce di pollo con la pelle (circa 180 g l'una)
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- ½ - 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto a rondelle diagonali
- ½ peperoncino piccante fresco a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 2582 kJ / 6167 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3 Std.
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 godz. 50 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min