
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olivenolie
- 1 ½ teske sød paprika
- 4 teske salt
- 2 knivspids sort peber, stødt
- 1 ½ teske hvidløgspulver
- 1 teske timian, tørret
- 1 knivspids cayenne peber, stødt
- 1 teske koriander, stødt
- 1 teske persille, tørret
- 800 g kyllingebryst, uden skind og ben skåret i mindre stykker (2 cm)
- 500 g vand
- 650 g kartoffel skrællet, skåret i tern (2 cm)
- 3 teske vineddike
- 1 teske sukker (volitelně)
- 1 teske basilikum, tørret
- 200 g cherrytomater halveret
- 60 - 80 g rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 473 kcal / 1978 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarteletter med kylling og asparges
1 Std. 35 Min
Kylling garam masala
50 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Japansk ramen
Keine Bewertungen