
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 blade iceberg revet i halve (ca. 180 g)
- 1500 g vand
- 600 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben skåret i mindre stykker (2 cm)
- 1 citron kun juice (ca. 45 g)
- 1 knivspids chilipulver
- 4 æg store
- 500 g kartofler nye, skåret i tern (1 cm)
- 250 g cherrytomater halveret
- 1 selleristilk skåret i mindre stykker (3 mm)
- 50 g sorte oliven, udstenede
- 150 g mayonnaise
- 100 g fløde, cirka 48 %
- tsk salt, fint plus 1 knivspids
- 4 purløg, frisk finskåret
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 527 kcal / 2204 kJ
- Protein
- 36.2 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 16.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Brak ocen
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2 godz. 20 min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1 godz.
Kødboller i tomatsauce med ris
Brak ocen
Sursøde spareribs
Brak ocen
Sticky sesamkylling
40 min
Farsbrød
Brak ocen
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen