Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di pancetta affumicata, a fette
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di carne trita di maiale
- 300 g di carne trita di pollo
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di ketchup
- 40 g di brandy
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di pistacchi tritati
-
40
g di amarene
nebo 40 g di mirtilli freschi - 200 g di petto d'anatra affumicato, affettato (circa 1-2 mm)
- 250 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 200 g di filetto di petto di pollo, senza pelle, tagliato a fette (circa 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 401 mg
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1 Std.
Latte fritto genovese
5 Std. 40 Min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Salsa bernese
20 Min
Pasta con Chicken Tikka Masala
45 Min
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40 Min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min