
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di pancetta affumicata a fette
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di carne trita di maiale
- 300 g di carne trita di pollo
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di ketchup
- 40 g di brandy
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di pistacchi tritati
-
40
g di amarene
nebo 40 g di mirtilli freschi - 200 g di petto d'anatra affumicato, affettato (circa 1-2 mm)
- 250 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 200 g di filetto di petto di pollo, senza pelle tagliato a fette (circa 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 424.4 kcal / 1775.7 kJ
- Protein
- 26.3 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Sodík
- 401 mg
Alternativní recepty
Chili con carne
40min
Pork larb
20min
Dressing al peperoncino e ginger
5min
Fonduta di formaggio
20min
Blinis
1hod.
Pâté di vitello in gelatina
8hod. 30min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Ramen giapponese (TM6)
5hod.
Pão de queijo
1hod.
Torta cioccolato e amarene
45min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Zuppa di cipolle alla francese
5hod. 30min