Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di pancetta affumicata, a fette
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di carne trita di maiale
- 300 g di carne trita di pollo
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di ketchup
- 40 g di brandy
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di pistacchi tritati
-
40
g di amarene
nebo 40 g di mirtilli freschi - 200 g di petto d'anatra affumicato, affettato (circa 1-2 mm)
- 250 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 200 g di filetto di petto di pollo, senza pelle, tagliato a fette (circa 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 401 mg
Alternativní recepty
Tacos: pollo e gamberi, vegan; salsa tahini (Bimby Friend)
1h
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Sushi donuts
50 Min
Tajarin al tartufo
Žádné hodnocení
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8h
Salsa olandese
30 Min
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1h
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Gyoza
1h