Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate
- 700 g di cipolle, in quarti
- 70 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
- 4 patate, (circa 220 g l'una), a metà nel senso della lunghezza
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
-
30
g di caramello liquido
nebo 30 g di zucchero grezzo di canna - 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
Ripieno
- 50 g di cipolla dorata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carne trita mista
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 30 g di vino bianco
-
50
g di Emmental grattugiato
nebo 50 g di Cheddar grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2585 kJ / 617 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette in salsa spagnola
1h
Cestini di patate e uova tartufati
1h
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Fagottini sfogliati alle melanzane
50min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1 Std. 5 Min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h
Pollo alla pechinese
55 Min
Contorno di funghi cremosi
35min
Costine di maiale in agrodolce
50min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Patate novelle ripiene
1 Std. 5 Min