Involtini di lonza, radicchio e pancetta

Involtini di lonza, radicchio e pancetta

4.3 20 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 porzioni

Suroviny

  • 50 g di cipolla rossa in quarti
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 50 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 fette di lonza di maiale
  • 16 fette pancetta coppata
  • 8 fette di scamorza
    8 fette di scamorza affumicata
  • 500 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24.3 g
Kalorie 1176 kJ / 281 kcal
Tuk 17.9 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 76.7 g
Sacharidy 5.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...