Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
nebo 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 76.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Involtini di pollo all'arancia
1h 30 min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min
Medaglioni di carne con patate
45 min
Saltimbocca alla romana
25min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Rollè di pollo e radicchio
45 min
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Involtini di lonza allo speck con carote e funghi e budino agli amaretti
1h 30 min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min