Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
nebo 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 76.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50 min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Scaloppine al tartufo
50 min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Rotolini di tacchino
1h
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Straccetti di tacchino alla birra con zucca e salvia
40min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 godz. 20 min
Scaloppine agli asparagi
1h
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min