Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
nebo 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 76.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Frittata allo speck
35min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15 Min
Rollè di radicchio
50min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 Min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Scaloppine agli asparagi
1 Std.
Polpette alla mortadella
40min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.