Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sushi Reis
- 410 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Streifen (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 10 - 12 Shiitakepilze, frisch, in Scheiben (ca. 1 cm)
-
5
g Shaoxing-Reiswein
nebo 5 g Reisessig - 10 g schwarzer Reisessig (z. B. Chinkiang) (volitelně)
- 10 g helle Sojasauce
- 5 g dunkle Sojasauce
- 10 g Austernsauce
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 902 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45min
Schweinefleisch-Pilaw
50 Min
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1h
Kalbseintopf im Brot
6 Std. 30 Min
Menü: Champignoncremesuppe und gefüllte Paprika mit Reis und Tomatensauce
1u. 5min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12óra
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3u.
Geröstete Leber
30 Min