
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 150 g Porree in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 647 kcal / 2711 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Slow Cooking Gua Bao
7h
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50min
Tex-Mex Tortilla mit Schweinefleisch
1h 20min
Sheperd`s Pie
1h 30min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30h 30min