Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Hähnchen Teriyaki
2h
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Slow Cooking Gua Bao
7h
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min