Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Olivenöl
- 500 g Spargel, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rindergeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 25 g Granatapfelkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 128 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2 godz. 15 min
Dunkle Grundsauce
4 godz. 30 min
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40 min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1h 10min
Gulasch
2h
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln und Schoko-Grießpudding
2h
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2 godz. 15 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Hackbällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45 min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 min