Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- Olivenöl zum Einfetten
-
6
Hechtsteaks (à 120 - 200 g)
nebo 6 weiβe Fischfilets (z.B. Barsch, à 120 - 200 g) - 2 TL Salz nach Geschmack
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Weißwein (optional)
- 400 g Tomaten, in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1h 10 min
Suppentopf mit Bratwurst
45min
Menü mit Ingwer-Erbsen-Suppe, Zitronenlachs, Brokkoli und Kartoffeln
45min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1h 25min
Champignoncremesuppe
20min
Kalbsragout mit Erdäpfeln und rotem Paprika
1 Std. 50 Min
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 min
Steaks mit Kräuterbutter, Rosmarinkartoffeln und Brokkoli
45min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min