
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 180 g Schalotten halbiert, große geviertelt
- 2 Knoblauchzehen in Scheiben (5 mm)
- 700 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
nebo 50 g Bratensauce (Tube) - 600 g Gemüsefond
- 150 g Möhren in Würfeln (2 cm)
- 200 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln (2 cm)
-
200
g Steckrüben in Würfeln (2 cm)
nebo 200 g Knollensellerie in Würfeln (2 cm) - 2 Stängel Petersilie abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 459 kcal / 1922 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16hod. 50min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1hod.
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1hod.
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4hod. 20min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1hod.
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Kalbfleisch-Stifado
5hod. 35min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1hod. 35min
Hirschgulasch-Suppe
1hod. 30min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3hod.
Ungarische Gulaschsuppe
2hod.