Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 180 g Schalotten, halbiert, große geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben (5 mm)
- 700 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
nebo 50 g Bratensauce (Tube) - 600 g Gemüsefond
- 150 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
-
200
g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
nebo 200 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm) - 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1922 kJ / 459 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Gulasch
2 Std.
Hirschgulasch-Suppe
1hod. 30min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Kurkuma-Ingwer-Suppe mit gemischtem Gemüse
1 Std. 15 Min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16u. 50min
Lammkeule mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Minzsauce
2 Std. 30 Min
Kimchi
144h
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 Min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h