Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garam-Masala-Gewürzmischung
- 2 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Koriander, gemahlen
-
1
EL Kreuzkümmel, gemahlen
nebo ½ EL Kreuzkümmelsamen - ½ TL Muskatnuss
- 1 EL Nelken, gemahlen
- 1 EL Kardamomsamen, gemahlen
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
Garam-Masala-Hähnchen
- 400 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 80 g Saure Sahne
- 50 g Butter
- 1 TL Zucker (volitelně)
- ¾ TL Salz, nach Geschmack
- 500 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 4637 kJ / 1108 kcal
- Protein
- 127 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Cheesecake (gebacken)
7h 20min
Zerpflücktes Hähnchen in Tomatensauce (Tinga de pollo)
30min
Gebackene Eier mit Spinat
40min
Menü mit Gemüsevelouté, Hühnchen mit Senfsauce und gedämpftem Gemüse
45min
Würzige Marokkanische Linsensuppe
40min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 godz. 10 min
Quiche Lorraine
50 Min
Mayonnaise
5 Min
Schnelles Thai-Hühnchencurry
40min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h