Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
nebo 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa versátil de verduras TM6
50 min
Ensalada de lentejas y berros
1h 25 min
Empanadas de soja
20 Min
Cocción trigo bulgur (200 g) TM6
35 min
Tortitas de garbanzo
25 Min
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (Hestan Cue™)
40 min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 Min
Hamburguesa de quinoa roja
40 min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Lentejas marinadas
35 min