Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
nebo 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada tibia de frijoles
25min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Sándwich con salsa de falafel y cilantro
45min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Lasaña de espinaca y queso
2 godz. 45 min
Coliflor tikka masala
30min