Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
nebo 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Pizza de masa de coliflor con garbanzos
1 Std. 10 Min
Lasaña de espinacas con requesón
55 Min
Empanadas de soja
20 min
Sauerkraut TM6
96 Std.
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Vegetales con tofu
45 Min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Empanadas veganas de espirulina
40 Min
Chilli de vegetales TM6
4h 30min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 Min