Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
salsa de cebolla al vino
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 5 dientes de ajo, pelados
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- 1 cdita de sal
Pasta
- 1500 g de agua
- 1 cdita de sal
- 350 g de pasta corta seca, p. ej. macarrones o orecchiettes
Papas, zanahorias y apio
- 800 g de agua
- 1 cdita de sal
- 600 g de papa, pelada, en trozos de 2 cm
- 350 g de zanahoria, pelada, en trozos de 2 cm
- 250 g de apio, en trozos de 1 cm
Arroz y zanahorias
- 1200 g de agua
- 250 g de arroz de grano largo, p. ej. arroz basmati
- 600 g de zanahoria, pelada, en rebanadas (5 mm)
Frijoles Cannellini
- 400 g de frijol bayo seco
- agua, para remojar
- 1 cdita sal
- agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 21559.1 kJ / 5152.8 kcal
- Protein
- 184.5 g
- Sacharidy
- 931.1 g
- Tuk
- 74.2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 119.3 g
- Sodík
- 10560.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20min
Huevos duros (4 piezas)
20min
Cocción de arroz de grano largo (350 g)
35min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20min
Estofado holandés en Cocción lenta TM6
4h 30min
Infusión de frutos secos TM6
20min
Cocción de arroz de grano largo (300 g)
35min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14h 40min
Huevos duros (6 piezas)
20min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35min
Café molido (100 g)
5min