Kompatibilní verze
Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en lamelles
- 400 g de poires, coupées en lamelles
- beurre, pour le plat à gratin
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g de sauté d'agneau, coupé en morceaux
- 1 oignon
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 100 g de parmesan râpé
- 10 tranches de fromage à raclette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7487.3 kJ / 1802 kcal
- Protein
- 88.3 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 143.3 g
- Nasycený tuk
- 77.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1782.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Salade de fruits cuits, chocolat chaud et chantilly
30 min
Rouleaux de printemps aux légumes d'été
1h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Calamars sous-vide
4h 15min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10 min
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40 Min
Confit de canard aux petits légumes
35min