Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan

Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan

4.0 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 600 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre coupées en lamelles
  • 400 g de poires coupées en lamelles
  • beurre pour le plat à gratin
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1000 g de sauté d'agneau coupé en morceaux
  • 1 oignon
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de beurre
  • 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre 5 baies
  • 100 g de parmesan râpé
  • 10 tranches de fromage à raclette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1782.8 mg
Protein 88.3 g
Kalorie 7487.3 kJ / 1802 kcal
Tuk 143.3 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 77.5 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...