![Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/db2411ea-16d3-44eb-93d5-b139cb69982b/Derivates/cd3e5e0b-2ceb-4b44-b104-6c1c692377c2.jpg)
Kompatibilní verze
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Suya Spice Oil Marinade
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 Tbsp vegetable stock powder
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt
- 50 g vegetable oil
Fish, Rice and Salad
-
2
gilt-head bream, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total
nebo 1200 g white fish fillets, skin on or skinless - 2 sprigs fresh rosemary
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 200 g long grain rice (e.g. basmati rice)
- 100 g onions, quartered, sliced (approx. 5 mm)
- 400 g tomatoes, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced (approx. 2 mm) (volitelně)
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp lime juice
-
3
Tbsp fresh coriander leaves
nebo 3 Tbsp fresh parsley leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1910 mg
Alternativní recepty
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15 min.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Prawn Saganaki
35min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.