
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g verse dille enkel de bladeren
- 200 g uien gehalveerd
- 40 g boter in stukken
-
450 - 500
g verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
nebo 450 - 500 g verse champignons de Paris, in plakjes - 2 tl zoete paprikapoeder
- 1 el gerookte paprikapoeder
- 1 tl bloem (volitelně)
- 50 - 70 g witte wijn
- 600 g water
- 300 g melk
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
-
2
tl groentebouillonpasta
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld - 1 ½ tl gedroogde dille
- 1 el tomatenpuree
- 15 - 20 g vers geperst citroensap
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- zure room om op te dienen
- citroen in plakjes gesneden, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 187.8 kcal / 785.8 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Sodík
- 350.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stevige linzenchili
50min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Paashaas apero-hapjes
Žádné hodnocení
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min
Uiensoep
1hod.
Romige champignonsoep
20min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Quenelles met waterkerssaus
2hod. 45min
Gembersoep met rode paprika
50min
Linzensoep met spinazie
50min
Huzarensalade
25min