Kompatibilní verze
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (volitelně)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Aardbeienmojito
10 min
Hazelnootijs
Žádné hodnocení
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Romige erwtensoep
40min