
Kompatibilní verze
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember gepeld (volitelně)
- 100 g selderstengels in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet) naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 664 kcal / 2782 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Pasta met prei en ajvar
30 min
Romige erwtensoep
40 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min