Kompatibilní verze
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (volitelně)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Stoofpot van linzen
2h 35min
Rode bietensap
10 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Romige erwtensoep
40min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15 Min