Kompatibilní verze
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (volitelně)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Tandoori kip wraps
50min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Kip met citroen
50min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nenhuma avaliação
Zachte wortelsoep met venkel
40min