Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho de Amendoim
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 200 g água
- 70 g manteiga de amendoim
- 70 g molho de hoisin
Recheio
- 1 pepino
- 200 g cenoura
- 1 pimento vermelho
- 1 pimento amarelo
- 100 g couve roxa
Montagem
- 500 g água quente
- 15 folhas de papel de arroz (Ø 20 cm aprox.)
- 150 g tomate-cereja cortados em 3 ou 4 fatias
- 150 g alface
- 3 pés de hortelã fresca, só as folhas (volitelně)
- 3 pés de coentros, só as folhas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 563 kJ / 134 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 54 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz integral vegetariano
40 min
Sanduíche com falafel e molho de coentros
45 min
Chamuças com lentilhas e beringela
1 Std.
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50 min
Tarte integral com molho de cebola
1h 10 min
Leite de caramelo quente
50 min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Bases - Béchamel vegan, molho de lentilhas e salteado de espinafres e cogumelos
2u. 20min
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1 Std.
Wellington vegetariano
2 Std. 15 Min
Mil-folhas de chocolate e caramelo
3u. 50min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1h 45 min