Focaccia de beterraba com salmão fumado

Focaccia de beterraba com salmão fumado

5.0 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
8 doses

Suroviny

  • farinha tipo 65
    400 g
  • sumo de beterraba natural, s/ açúcar
    150 g
  • fermento de padeiro seco
    5 g
  • mel
    1 c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    20 g
  • água
    120 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • alecrim só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
    3 - 4 pés de
  • cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
    1 - 2
  • sal grosso
    1 - 2 pitadas de
  • salmão fumado cortado em tiras
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 514 mg
Protein 10 g
Kalorie 832 kJ / 199 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...