Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g farinha tipo 65
- 150 g sumo de beterraba natural, s/ açúcar
- 5 g fermento de padeiro seco
- 1 c. sopa de mel
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 120 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 - 4 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 - 2 cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
- 1 - 2 pitadas de sal grosso
- 100 g salmão fumado cortado em tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 514 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto de espinafres e amêndoa
5 Min
Tarte de beterraba e feta
1 Std. 40 Min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45min
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 Std.
Cannelés (canelados de bordéus)
13 godz. 45 min
Waffles vegan de espinafres com húmus de feijão e tomate seco
30min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3h 30min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Gougères
1 Std.
Queijo de café
4 Std. 10 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min