Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g farinha tipo 65
- 150 g sumo de beterraba natural, s/ açúcar
- 5 g fermento de padeiro seco
- 1 c. sopa de mel
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 120 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 - 4 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 - 2 cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
- 1 - 2 pitadas de sal grosso
- 100 g salmão fumado cortado em tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 514 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel com húmus de beterraba
20 min
Chai Latte de abóbora
35min
Cannelés (canelados de bordéus)
13 godz. 45 min
Lasanha de abóbora e couve kale sem forno
40 Min
Húmus de manjericão
20 min
Pão mediterrâneo sem glúten
1 Std. 15 Min
Caril de bacalhau e coco
25 min
Tagine de legumes com ras el hanout
40 Min
Tzatziki
20 min
Húmus
10min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Shot imunológico de gengibre, mel e limão
10min