Focaccia de beterraba com salmão fumado
TM6 TM5

Focaccia de beterraba com salmão fumado

5.0 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g farinha tipo 65
  • 150 g sumo de beterraba natural, s/ açúcar
  • 5 g fermento de padeiro seco
  • 1 c. sopa de mel
  • 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 120 g água
  • ½ c. chá de sal
  • 3 - 4 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
  • 1 - 2 cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
  • 1 - 2 pitadas de sal grosso
  • 100 g salmão fumado cortado em tiras

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
832 kJ / 199 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
31 g
Tuk
3 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
514 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty