Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g bulgur
- 410 g água
- 70 g azeite
- 480 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g sal, mais q.b. p/ temperar
- 80 g queijo cheddar
- 80 g queijo Gruyère
- 80 g queijo mozarela
- 200 g chalota cortada em metades
- 1 c. chá de açúcar
- 15 g vinagre balsâmico (volitelně)
- 20 g vinagre de sidra
- 2 dentes de alho
- 5 g salsa, só as folhas
- 20 g manteiga, mais q.b. p/ pincelar e fritar
-
400
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em pedaços
nebo 400 g cogumelos Paris cortados em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 733.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Gratinado de brócolos e quinoa com creme de couve-flor da Sena
1h
Saltear bacon com frango em tiras
15min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min
Saltear mistura de legumes
30min
Salada em frasco de massa integral e molho de caju
8h
Bolinhos de beterraba com dip de iogurte
1h
Salteado de legumes com molho de amendoim
30min
Mochaccino sem lactose
15min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear camarão
15min