Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada (2 dias antes)
- 1 coelho partido em pedaços
- 1 pitada de sal
- 200 g vinho tinto
- 5 dentes de alho esmagados
- 1 molho de salsa
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 6 cravinhos
- 10 grãos de pimenta preta
- 1 folha de louro
Coentrada (de véspera)
- 800 g água
- 2 c. chá de sal grosso
- 10 dentes de alho
- 30 pés de coentros, s/ os talos grossos
- 40 g azeite
-
60
g vinagre de vinho branco
nebo 60 g vinagre de vinho tinto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2085.2 kJ / 498.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 23.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 778.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Caril de línguas de bacalhau com arroz ao vapor
1h 30min
Arroz de marisco para 12 pessoas
1h 5 min.
Sopa de bacalhau
40 Min
Sardinhas de escabeche
48h
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20 Min
Ensopado de Borrego
3 Std.
Pão de batata
2h 10min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 Min
Arroz de miúdos
12 godz. 40 min
Pezinhos de porco de coentrada
1h 30min
Polvo guisado
55 Min