Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g bacon cortado em fatias
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 450 g carne de porco picada
- 300 g carne de frango picada
- 150 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. sopa de ketchup
- 40 g brandy
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 30 g pistácio s/ casca e c/ sal
- 40 g ginja
- 200 g peito de pato s/ pele fumado, cortado em fatias (1-2 mm aprox.)
- 250 g pimento morrone
- 200 g peito de frango s/ pele cortado em fatias (5 mm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1866.2 kJ / 446 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 404 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines de castanha e chocolate
25min
Pudim de morcela com trilogia de manga
9 Std. 30 Min
Sopa asiática com frango
1 godz. 10 min
Terrine de fígados e carne picada
13 Std.
Mahmoul com recheio de tâmara, pistácio e noz
2 Std.
Noodles de spirulina com ratatouille
1 Std. 45 Min
Creme de tamboril e camarão
1h
Baklava cheesecake
3h 30min
Momo
2 Std.
Peras em geleia de limão
1h
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 Min
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
2 Std. 40 Min