Terrine de carnes com ginja

Terrine de carnes com ginja

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 9hod. 30min.
10 doses

Suroviny

  • bacon cortado em fatias
    300 g
  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • carne de porco picada
    450 g
  • carne de frango picada
    300 g
  • natas, min. 30% de gordura
    150 g
  • ketchup
    1 c. sopa de
  • brandy
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • pistácio s/ casca e c/ sal
    30 g
  • ginja
    40 g
  • peito de pato s/ pele fumado, cortado em fatias (1-2 mm aprox.)
    200 g
  • pimento morrone
    250 g
  • peito de frango s/ pele cortado em fatias (5 mm aprox.)
    200 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 404 mg
Protein 26.7 g
Kalorie 1866.2 kJ / 446 kcal
Tuk 34.4 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 12.8 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...