Zařízení & příslušenství
Lievito madre con farina di segale
Příprava 20min.
Celkový 96hod. 20min.
550 g
Suroviny
-
100 g di chicchi di segale
-
150 g di farina di segale
-
300 g di acqua (circa 35°C)
-
5000 g di acqua
-
150 g di succo di limone
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
4 g
Kalorie
587 kJ /
158 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
I tuoi lievitati con Bimby®
50 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane contadino
19hod.
Pane di segale
20hod. 30min.
Pane al latticello
18hod.
Pizza napoletana
9hod.
Panini della Val Venosta
15hod. 30min.
Pane rustico
2hod.
Pane contadino ai cereali
7hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane semplice
4hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pinsa romana
5hod.