Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina di farro
Ghirlanda
- 245 g di latte intero, freddo
- 500 g di farina di farro + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
70
g di zucchero grezzo di canna
nebo 70 g di zucchero - 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo, sbattuto
- mandorle a lamelle, a piacere
- granella di zucchero, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12247 kJ / 2927 kcal
- Protein
- 90 g
- Sacharidy
- 450 g
- Tuk
- 78 g
- Vláknina
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla zucca con uvetta
19h
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Torta di rose all'arancia e cannella
5h 30min
Trecce dolci
4h
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Pane di kamut e farro
4h
Ghirlanda dolce di Natale
4 godz. 30 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Buchteln alla confettura di prugne
4sa 10 dk
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.