
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina di farro
Ghirlanda
- 245 g di latte intero, freddo
- 500 g di farina di farro + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
70
g di zucchero grezzo di canna
nebo 70 g di zucchero - 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo, sbattuto
- mandorle a lamelle, a piacere
- granella di zucchero, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12247 kJ / 2927 kcal
- Protein
- 90 g
- Sacharidy
- 450 g
- Tuk
- 78 g
- Vláknina
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3hod. 30min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24hod.
Lievito madre con farina di segale
96hod. 20min
Plumcake colomba di Pasqua
2hod.
Ghirlanda dolce di Natale
4hod. 30min
Rotolini di farro
30hod.
Baguette francese (TM6)
5hod.
Corona di brioche alla crema di whisky
5hod.
Trecce dolci
4hod.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20hod.
Pane di kamut e farro
4hod.