
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 110 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 80 g di farina di segale
Panini
- 1730 g di acqua (di cui 230 g fredda)
- 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
10
g di malto in polvere
nebo 10 g di miele - 75 g di farina di segale + q.b.
- 350 g di farina tipo 2
- 2 - 3 cucchiaini di semi di cumino
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 233 kcal / 939 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane al latticello
18hod.
Rotoli croccanti
9hod. 30min
Lavash (pane armeno)
1hod. 30min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6hod. 10min
Baguette integrale
5hod.
Pane rustico ripieno
29hod.
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane toscano (TM6)
16hod. 30min
Pane semplice
4hod.