Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 110 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 80 g di farina di segale
Panini
- 1730 g di acqua (di cui 230 g fredda)
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto in polvere
nebo 10 g di miele - 75 g di farina di segale + q.b.
- 350 g di farina tipo 2
- 2 - 3 cucchiaini di semi di cumino
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17u. 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Baguette integrale
5 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Panini al latte dolci
12 godz.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Rosette di farro
17u. 30min
Pane di segale
20hod. 30min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 Std. 10 Min