Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 110 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 80 g di farina di segale
Panini
- 1730 g di acqua (di cui 230 g fredda)
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto in polvere
nebo 10 g di miele - 75 g di farina di segale + q.b.
- 350 g di farina tipo 2
- 2 - 3 cucchiaini di semi di cumino
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latticello
18h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane in padella
18h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane contadino
19 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane semplice
4h
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.