Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g di acqua (23-25°C)
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 178 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Baguette francese (TM6)
5hod.
Pane in padella
18h
Pierogi alle patate dolci e ricotta
1 godz. 10 min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane contadino
19 godz.
Pane arabo
3h 30min
Il pane di Altamura
4hod.
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Pane semplice
4hod.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min