Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g di acqua (23-25°C)
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 178 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane contadino
19h
Pane morbido di farro
19h
Pane ai cereali
3h
Pane arabo
3h 30min
Pane paesano
3h
Panini al latte dolci
12h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Panini dolci alle noci
15h 30min