Pane rustico svizzero

Pane rustico svizzero

4.0 3 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 28hod.
2 pezzi

Suroviny

Poolish
  • di acqua (23-25°C)
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
    150 g
Farina tostata
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
    100 g
Impasto
  • di acqua (di cui 270 g fredda)
    1770 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina integrale
    50 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
    200 g
  • di sale
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 878 kcal / 3677 kJ
Protein 28 g
Tuk 3 g
Sacharidy 178 g
Vláknina 10.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...