Pane rustico svizzero

Pane rustico svizzero

4.0 3 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 28hod.
2 pezzi

Suroviny

Poolish
  • 150 g di acqua (23-25°C)
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
  • 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
  • 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 50 g di farina integrale
  • 200 g farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 28 g
Kalorie 3677 kJ / 878 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 10.4 g
Sacharidy 178 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...