
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 siung bawang putih
- 85 g bawang merah (berkisar 6 bawang merah)
- 30 g minyak goreng
- 2 cabai merah segar potong kecil-kecil
- 90 g bawang bombai potong kecil-kecil
- 100 g fillet dada ayam dengan kulit, potong kecil-kecil (2-3 cm) (volitelně)
- 500 g mi kuning suhu ruang
- 30 g kecap hitam
- 20 g saus cabai
- 2 sdt kaldu ayam bubuk homemade atau instan, sesuai selera
- 300 g udang utuh dibersihkan dan kulitnya dibuang
- 150 g air
- 50 g lokio segar potong sepanjang 3 cm
- 50 g taoge segar dibilas dengan air dan ditiriskan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 288 kcal / 1204 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pangsit Ayam Jamur
Žádné hodnocení
Kalguksu (Sup Mi Ayam)
1hod. 15min
Nasi Lemak
45min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení