Bubur Sapi dan Jagung
TM6 TM5

Bubur Sapi dan Jagung

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 200 g daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)
  • 1 sdt kecap asin
  • 10 g minyak sayur
  • 10 g jahe segar
  • 450 g air
  • 200 g nasi putih matang
  • ½ sdt garam
  • 100 g biji jagung manis, kalengan tiriskan
  • 1 telur dikocok lepas
  • 15 g daun bawang daun bawang cincang
  • ½ sdt bubuk lada putih

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
479.1 kcal / 2004.3 kJ
Protein
28.6 g
Tuk
16.7 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
4663.5 g
Sodík
737.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše