Zařízení & příslušenství
Bubur Sapi dan Jagung
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porsi
Suroviny
-
daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)200 g
-
kecap asin1 sdt
-
minyak sayur10 g
-
jahe segar10 g
-
air450 g
-
nasi putih matang200 g
-
garam½ sdt
-
biji jagung manis, kalengan tiriskan100 g
-
telur dikocok lepas1
-
daun bawang daun bawang cincang15 g
-
bubuk lada putih½ sdt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
737.3 mg
Protein
28.6 g
Kalorie
2004.3 kJ /
479.1 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
4663.5 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu Sehat - Pasca Melahirkan
22 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sup Sayur Kuning
50min.
Creamy Penne Salmon
25min.
Tumis Domba dengan Sohun
20min.
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min.
Pulut Pagi
4hod. 40min.
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min.
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Vegetarian
35min.
Bubur Ayam Goji Berry
20min.
Bubur Jamur dan Seafood
30min.