
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)
- 1 sdt kecap asin
- 10 g minyak sayur
- 10 g jahe segar
- 450 g air
- 200 g nasi putih matang
- ½ sdt garam
- 100 g biji jagung manis, kalengan tiriskan
- 1 telur dikocok lepas
- 15 g daun bawang daun bawang cincang
- ½ sdt bubuk lada putih
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 479.1 kcal / 2004.3 kJ
- Protein
- 28.6 g
- Tuk
- 16.7 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 4663.5 g
- Sodík
- 737.3 mg
Alternativní recepty
Pangsit Ayam Jamur
Keine Bewertungen
Kalguksu (Sup Mi Ayam)
1 Std. 15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Sup Sayur Kuning
50 Min
Creamy Penne Salmon
25 Min
Tumis Domba dengan Sohun
20 Min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 Std. 25 Min
Pulut Pagi
4 Std. 40 Min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 Std. 35 Min
Pasta Ragout Sayur
Keine Bewertungen
Pasta dengan Sayuran
Keine Bewertungen
Nasi Ham Pakchoy
Keine Bewertungen