Bubur Sapi dan Jagung

Bubur Sapi dan Jagung

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porsi

Suroviny

  • daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)
    200 g
  • kecap asin
    1 sdt
  • minyak sayur
    10 g
  • jahe segar
    10 g
  • air
    450 g
  • nasi putih matang
    200 g
  • garam
    ½ sdt
  • biji jagung manis, kalengan tiriskan
    100 g
  • telur dikocok lepas
    1
  • daun bawang daun bawang cincang
    15 g
  • bubuk lada putih
    ½ sdt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 737.3 mg
Protein 28.6 g
Kalorie 2004.3 kJ / 479.1 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 4663.5 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše