Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g beras bulir pendek, jenis japonica (beras jepang)
- 2 siung bawang putih
- 40 g daun bawang, iris-iris
- 20 g minyak sayur
- 200 g daging ham, potong-potong (2 cm)
- 150 g pakchoy, potong-potong (3 cm)
- 360 g air, plus tambahan untuk penutup
- 10 g arak masak
- 5 g cuka beras
- 20 g kecap asin
- 1 sdt garam
- Nutriční hodnoty
- na 3 porsi
- Kalorie
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Protein
- 54.9 g
- Sacharidy
- 215.7 g
- Tuk
- 39.2 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 5453.2 mg