Zařízení & příslušenství
Bubur Vegetarian
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 porsi
Suroviny
-
jahe segar10 g
-
minyak sayur5 g
-
air500 g
-
wortel kupas dan potong dadu (sekitar 1 cm)60 g
-
jagung muda potong dadu (sekitar 1 cm)60 g
-
garam¼ sdt
-
nasi putih matang100 g
-
jamur shitake segar buang batangnya, potong dadu (sekitar 2 cm)100 g
-
selada potong-potong50 g
-
lada putih bubuk (volitelně) untuk penyajian
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
203.1 mg
Protein
4.8 g
Kalorie
724.9 kJ /
173.3 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2093.3 g
Sacharidy
32.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu Sehat - Pasca Melahirkan
22 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sup Sayur Kuning
50min.
Creamy Penne Salmon
25min.
Tumis Domba dengan Sohun
20min.
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min.
Pulut Pagi
4hod. 40min.
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min.
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min.
Bubur Ayam Goji Berry
20min.
Bubur Jamur dan Seafood
30min.