
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pulut susu
- 300 g beras ketan (pulut susu)
- 900 g air
- 500 g santan
- 1 sdt garam
- 2 daun pandan diikat simpul
Serunding udang
- 4 cabai merah besar dibuang bijinya
- 2 cabai rawit dibuang bijinya (volitelně)
- 50 g udang kering rendam hingga lunak
- 1 batang serai bagian putih saja
- 50 g bawang merah
- 2 siung bawang putih
- ½ sdt ketumbar bubuk
- ¼ sdt jinten putih bubuk
- ¼ sdt biji adas bubuk
- ½ sdt garam
- 300 g kelapa parut segar
- 70 g minyak sayur
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1269 kcal / 5304 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 97 g
- Sacharidy
- 95 g
- Vláknina
- 19 g
- Nasycený tuk
- 72 g
- Sodík
- 1045 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pangsit Ayam Jamur
Žádné hodnocení
Kalguksu (Sup Mi Ayam)
1hod. 15min
Nasi Lemak
45min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min