Zařízení & příslušenství
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porties
Suroviny
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Žádné hodnocení
Geluksbal-raketspiezen
Žádné hodnocení
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min.
Rijstsalade
1hod.
Pastasalade met forel en groenten
Žádné hodnocení
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Spinazieknoedels in tomatenragout
1hod.
Risotto bolognese
45min.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min.
Fideuá van groenten
40min.
Bloemkool-spinazie lasagne
1hod. 45min.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min.