Pocheret torsk med porresauce, dampede gulerødder og basmatisris
TM6 TM5 TM31

Pocheret torsk med porresauce, dampede gulerødder og basmatisris

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 200 g ris, basmati
  • 2 tsk havsalt
  • 1000 g vand
  • 400 g gulerødder skåret i stave (5 mm)
  • 400 g porrer skåret i mindre stykker (5 mm)
  • 4 torskefileter skin og ben fjernet (ca. 500 g i alt)
  • 450 g mælk
  • 10 peberkorn, hvide
  • 50 g hvedemel
  • ½ tsk sort peber, stødt efter smag
  • 1 tsk sennepspulver
  • 5 - 10 kviste purløg, frisk skåret i mindre stykker

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
439 kcal / 1835 kJ
Protein
34.2 g
Tuk
4.3 g
Sacharidy
65.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše