Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g vand
- 1 ½ tsk salt, plus ekstra til at krydre med
-
200
g ris, jasmin
nebo 200 g ris, basmati - 4 fersk laksefilet, uden skind (ca. 100-150 g hver)
- 2 tsk ingefær, stødt
- 4 knivspids sort peber, friskkværnet
- 200 g sukkerærter
- 10 g ingefær, skåret i 2 mm skiver
- 80 g honning
- 30 g soyasauce
- ½ tsk hvidløgspulver
- 1 - 2 knivspids chili, tørret i flager
- 10 g forårsløg, skåret i tynde skiver
- 1 tsk sesamfrø, ristede
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4618.3 kJ / 1103.8 kcal
- Protein
- 86.8 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1536.3 mg