Dampet laks med ingefærsglaze
TM6 TM5 TM31

Dampet laks med ingefærsglaze

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 g vand
  • 1 ½ tsk salt, plus ekstra til at krydre med
  • 200 g ris, jasmin
    nebo 200 g ris, basmati
  • 4 fersk laksefilet, uden skind (ca. 100-150 g hver)
  • 2 tsk ingefær, stødt
  • 4 knivspids sort peber, friskkværnet
  • 200 g sukkerærter
  • 10 g ingefær, skåret i 2 mm skiver
  • 80 g honning
  • 30 g soyasauce
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 1 - 2 knivspids chili, tørret i flager
  • 10 g forårsløg, skåret i tynde skiver
  • 1 tsk sesamfrø, ristede

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
4618.3 kJ / 1103.8 kcal
Protein
86.8 g
Sacharidy
62.5 g
Tuk
54 g
Nasycený tuk
12.5 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
1536.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty