Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spsk spidskommenfrø
- 1 spsk kardemommefrø
- 1 citron, skallen, juice (20 g)
- 1 fed hvidløg
- 20 g mandler
- 20 g basilikumblade
- 3 kviste koriander, frisk, kun blade
- 10 g persilleblade, friske
- 40 g ekstra jomfruolivenolie, plus ekstra til at drysse med
- 1 tsk salt
- 100 g forårsløg, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 100 g gulerødder, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 50 g selleristilk, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 2 knivspids sort peber, stødt
- 4 ferske laksefileter, uden skind (ca. 100-150 g hver)
- 1200 g vand
- 150 g byg
- 100 g broccoli, skåret i små buketter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4688.6 kJ / 1120.6 kcal
- Protein
- 88.9 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 67.2 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 731.5 mg