
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spsk spidskommenfrø
- 1 spsk kardemommefrø
- 1 citron skallen, juice (20 g)
- 1 fed hvidløg
- 20 g mandler
- 20 g basilikumblade
- 3 kviste koriander, frisk kun blade
- 10 g persilleblade, friske
- 40 g ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til at drysse med
- 1 tsk salt
- 100 g forårsløg skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 100 g gulerødder skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 50 g selleristilk skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 2 knivspidser sort peber, stødt
- 4 ferske laksefileter, uden skind (ca. 100-150 g hver)
- 1200 g vand
- 150 g byg
- 100 g broccoli skåret i små buketter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1120.6 kcal / 4688.6 kJ
- Protein
- 88.9 g
- Tuk
- 67.2 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Sodík
- 731.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veracruzisk hvidfsk
30 min
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Brak ocen
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen
Rejesuppe med glasnudler
Brak ocen