Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 fed hvidløg
- 3 cm ingefær, skåret i skiver (2 mm)
- 150 g sake
- 500 g vand
- 1 ½ tsk salt
- 1 tsk med top grøntsagsbouillon
- 200 g sorte ris
- 200 g broccoli delt i buketter
- 10 g sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
- 600 - 800 g hvid fisk, filet, uden skind, f.eks. brasen, havabbor, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)
- 4 knivspids sort peber, friskkværnet
- 4 tsk sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
- 1 spsk sesamfrø
- 10 g forårsløg, skåret fint (ca. 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1989.6 kJ / 475.5 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 751.4 mg