Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g speltkerner
- 400 g vand, plus ekstra til iblødsætning
- 1 fed hvidløg
- 2 cm ingefær, skrællet, skåret i skiver (2 mm)
- 1 spsk honning
- 1 tsk salt
- 30 g limesaft
- 30 g soyasauce
- 10 g vegetabilsk olie
- 200 g pak choi, skåret i mindre stykker (ca. 4 cm)
- 600 - 800 g hvid fisk, filet, uden skind, f.eks. brasen, havabborre, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)
- 10 g koriander, frisk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1113.6 mg