Zařízení & příslušenství
Dampet fisk med pak choi
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portioner
Suroviny
-
speltkerner200 g
-
vand plus ekstra til iblødsætning400 g
-
fed hvidløg1
-
ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)2 cm
-
honning1 spsk
-
salt1 tsk
-
limesaft30 g
-
soyasauce30 g
-
vegetabilsk olie10 g
-
pak choi skåret i mindre stykker (ca. 4 cm)200 g
-
hvid fisk, filet uden skind, f.eks. brasen, havabborre, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)600 - 800 g
-
koriander, frisk10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1113.6 mg
Protein
39.3 g
Kalorie
1566.2 kJ /
374.3 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
43.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sunde middagsretter
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení